ΕΜΦΥΤΕΥΜΑΤΑ

Απώλεια δοντιών μπορεί να συμβεί σε όλα τα στάδια της Ζωής. Είτε απαιτείτε θεραπεία ως νεαρό άτομο μετά από απώλεια δοντιών (τραυματικής αιτιολογίας) ή ως μεγαλύτερο άτομο, με μερική οδοντοφυΐα ή χωρίς δόντια, η εμφυτευματολογία σας προσφέρει μια μοντέρνα και αποδεδειγμένη λύση εναλλακτική των συμβατικών αποκαταστάσεων. Η λύση των εμφυτευμάτων μπορεί να εφαρμοστεί γενικά σε όλους τους ασθενείς μετά την ολοκλήρωση της ανάπτυξής των οστών.

Το εμφύτευμα είναι μια τεχνητή ρίζα δοντιού. Ενσωματώνεται σταθερά στη δομή του οστού κι έτσι επιτρέπει ένταση δαγκώματος και μάσησης ίδια με αυτή των φυσικών δοντιών. Τα γειτονικά δόντια δεν χρειάζεται να τροχιστούν ή να χρησιμοποιηθούν ως δόντια στηρίγματα. Επομένως, μειώνεται σημαντικά η απώλεια υγειούς οδοντικής ουσίας. Επίσης, με μια τεχνητή οδοντική ρίζα, αποφεύγεται η ατροφία του οστού η οποία αποτελεί τυπικό επακόλουθο των συμβατικών μεθόδων θεραπείας. "Έτσι, με τα εμφυτεύματα μπορούν να ενσωματωθούν μακράς διαρκείας αποκαταστάσεις, ειδικά σε περιπτώσεις με νωδά (χωρίς δόντια) διαστήματα.

Η τοποθέτηση των εμφυτευμάτων είναι μια διαδικασία ασφαλής και ανώδυνη. Στο ιατρείο μας χρησιμοποιούμε μόνο ταυτοποιημένα γερμανικά εμφυτεύματα και παρέχουμε γι’ αυτά πενταετή εγγυητή.